Στο χώρο της διακόσμησης το όνομα “Art Design Λάμπρου” κατέχει ιδιαίτερη θέση από το 1999 και ταυτίζεται με την αγάπη για την τέχνη!

Αντιπροσωπεύουμε διάσημους ιταλικούς και ισπανικούς οίκους στην Ελλάδα σε πίνακες ζωγραφικής – καθρέφτες – ρολόγια και υπέροχα διακοσμητικά, όλα κατασκευασμένα με φαντασία, φινέτσα και ποιότητα.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε πίνακες υψηλής ποιότητας, με οικολογικά χρώματα, μέταλλο ή ξύλο, πίνακες με στολίσματα, πίνακες τρισδιάστατους (3D), πίνακες με κρύσταλλα, πίνακες ζωγραφικής και ιδιαίτερα αξεσουάρ χώρου.

Όλοι οι πίνακες στο “Art Design Λάμπρου” επιμελούνται από ιταλική καλλιτεχνική ομάδα με δυνατότητα ειδικής κατασκευής, όσον αφορά τις διαστάσεις, τους χρωματισμούς και τις τεχνικές.

Πίνακες για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, πίνακες για όλους τους χώρους του σπιτιού, αξεσουάρ και διακοσμητικά, τα οποία θα συμπληρώσουν τη διακόσμηση του χώρου σας με ξεχωριστό design.

Οι βενετσιάνικοι καθρέφτες, τα διακοσμητικά μας και τα ιδιαίτερα ρολόγια μας θα δημιουργήσουν στο χώρο σας διακόσμηση υψηλής αισθητικής!

Η έμπειρη ομάδα του “Art Design Λάμπρου” είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διακόσμηση των χώρων σας.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Γιώτα Λάμπρου