Τρόποι πληρωμής

Τα Προϊόντα, οι τιμές και οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση της Παραγγελίας σας. Η πληρωμή του προϊόντος μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημα

  • Πληρωμή με κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover) μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi  e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • Πληρωμή μέσω Τραπέζης 

Πληρωμή μέσω τράπεζας Πειραιώς

IBAN Πειραιώς : GR 250 17 14 1800064 18 136528668

Πληρωμή μέσω τράπεζας Alpha Bank

IBAN Alpha Bank:  GR 860 14 03 9503950 02 002002677

Στην περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή μέσω Τραπέζης, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη. Αφού πραγματοποιήσετε την κατάθεση του ποσού, μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail, ώστε η παραγγελία σας να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατό. Για ακόμη ταχύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να επισυνάψετε στο e-mail σας το σχετικό αποδεικτικό κατάθεσης.

 

Τιμολόγια Πώλησης

Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε, εάν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία τους κατά την εγγραφή.

 

Κόστη Αποστολής εντός Ελλάδας

​Τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα αναλόγως του μεγέθους, του βάρους και του όγκου ενός προϊόντος. Το δε κόστος μεταφοράς αναγράφεται στο καλάθι αγορών, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Κόστη Αποστολής στο εξωτερικό

Για το κόστος μεταφορικών στο εξωτερικό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το κόστος μεταφοράς (το οποίο εξαρτάται από τον όγκο των εμπορευμάτων – την χώρα αποστολής και το μέσο μεταφοράς). 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις αναγραφόμενες τιμές του e-shop μας συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. To www.lamprouart.gr δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες με βάση τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με βάση τους γενικούς όρους που ισχύουν για τις πωλήσεις από το διαδικτυακό κατάστημα.

Όλες οι διαδικτυακές πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi  e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.