Περιοχές Παράδοσης
​Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Όλα τα προϊόντα που αφορούν παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με συνεργαζόμενη, με την επιχείρησή μας, εταιρία μεταφορών, ή με άλλη Μεταφορική Εταιρεία της επιλογής σας, στον τόπο που έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Για παράδοση σε χώρα του εξωτερικού απαιτείται προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία.

​Χρόνοι Παράδοσης

Οι παραδόσεις εκτελούνται καθημερινά 9:00-17:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, & Αργιών. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδας συνήθως σε 5-10 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται παραδόσεις αντικειμένων που παραγγέλλονται στο εξωτερικό και τα οποία σαφώς αναφέρονται στην διαθεσιμότητα του προϊόντος («κατά παραγγελία») (πχ για παραγγελία όλων των πινάκων στην Ιταλία απαιτούνται περίπου 35 ημέρες) Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.​

Όταν η παραγγελία σας είναι πλήρης και έτοιμη για αποστολή, παραδίδουμε:  Εντός 5 εργασίμων ημερών για παραδόσεις εντός Αττικής, εφόσον η παραγγελία σταλεί μέχρι τις 10:00 πμ. Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει έως και τις 10 εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι Αποστολής

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους για την Ελλάδα : είτε με αποστολή σε μια διεύθυνσή σας, είτε με παραλαβή από το κατάστημά μας.

α. Με αποστολή σε διεύθυνσή σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω συνεργαζόμενης, με την επιχείρησή μας, εταιρείας μεταφορών και το κόστος μεταφοράς που επιβαρύνει τον αγοραστή, περιγράφεται στην παράγραφο «Τρόποι Πληρωμής - Κόστη Αποστολής».

 β. Με παραλαβή από το κατάστημά μας (κατόπιν ραντεβού).

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το χώρο μας. Στην περίπτωση αυτή, θα χρειαστεί μόνο να έχετε κλείσει προηγουμένως ένα ραντεβού μαζί μας, προκειμένου να ετοιμαστεί ή παραγγελία σας και να εξυπηρετηθείτε καλύτερα.

Γενικά

Για τις παραγγελίες σας, εκτός από την πλατφόρμα του e-shop μας, μπορείτε να επικοινωνείτε και τηλεφωνικά μαζί μας, από Δευτέρα έως Σάββατο (ώρες καταστημάτων) στα 210-2624412, 210-2632633 καθώς και στη φόρμα επικοινωνίας και στα emails μας.